Fastelavn

2 nemme måder at lave anderledes og kreativt fastelavnspynt

Det kan være noget af et ræs at skulle følge med i alle de kreative idéer og DIY guides til flot og lækkert fastelavnspynt, der ligger på snart alle medier. Derfor har jeg her samlet 2 nemme måder at komme omkring det på, som ikke kræver mere end en saks af dig – og måske at du har et par billeder på din telefon af nogen du holder af.

De to metoder er:

Den nemme: Klip

Fastelavnshygge på den nemme måde

Jeg lavet denne skabelon med 5 klassiske fastelavnfigurer i en Klip-selv fastelavnspynt skabelon, som du kan få sendt direkte til din mailboks.

Så skal du blot printe arket og klippe det ud sammen med familien og sætte det på fastelavnsriset, eller der hvor I ved det vil skabe mest festlig stemning i jeres hjem.

På den måde kan du nemt skabe nogle hyggelige stunder og forhåbentligt nogle gode minder.

P.S. har du ikke lige adgang til en printer, kan du købe et billigt fysisk eksemplar på lækkert tykt papir og få det sendt hjem til dig. Køb et fysisk eksemplar.

Den nemme og sjove: Vælg Foto og klip

Fastelavn på den skøre måde

Ved at have skøre udklædte figurer, med ansigter af dig selv, din familie eller venner, er fastelavnspynten med til at give en følelse af at holde fastelavn sammen med dem du holder af – også selvom man måske er på afstand af hinanden fysisk.

Og ikke mindst er det med til at give et smil på læberne, når man går fobi og ser sjove figurer.

Du kan få dem specialfremstillet, ud fra dine egne fotos, så hovederne passer i størrelsen og figuren tilpasses til ansigtet.

Indkøbskurv