Hent klip-selv fastelavnspynt

Få tilsendt 5 sjove fastelavnsfigurer direkte til din mail, som du nemt kan printe, klippe ud og pynte op med i dit hjem eller på fastelavnsriset til fastelavn.

Få dit eksemplar nu
Fastelavnshygge på den nemme måde

Jeg lavet denne skabelon med 5 sjove fastelavnfigurer i en klip-selv fastelavnspynt skabelon, som du kan få sendt direkte til din mailboks.

Så kan du printe arket og klippe det ud sammen med familien og sætte det på fastelavnsriset, eller der hvor I ved det vil skabe mest festlig stemning i jeres hjem.

Hvis de skal blive endu mere personlige kan man fx komme glimmer og klistermærker på fastelavnsfigurerne, eller tegne med tush ovenpå.

På den måde kan du nemt skabe nogle hyggelige stunder og forhåbentligt nogle gode minder mens I laver fastelavnspynten og hver gang I kigger på dem til fastelavn.

Hvordan virker det?
fastelavspynt-print-selv-kravlenissendk-gren-bord
Få dit eksemplar nu

Kravlenissen.dk laver sjovt og nemt højtidspynt til enhver lejlighed

Kravlenissen.dk laver sjovt specialfremstillet foto pynt og papirklip ud af hvilket som helst billede fra din telefon.

Kravlenissen.dk hjælper dig med at få brugt nogle af de mange billeder, der ligger gemt på din telefon - eller måske glemt oppe i ´skyen'? - samtidigt med at du får en nem, anderledes og sjov aktivitet, du kan lave med din familie.

Med produkter fra kravlenissen.dk forvandles dine helt almindelige fotos til sjovt sæsonpynt, som sendes direkte til din dør, og som du bruge år efter år. Du undgår køb- og smid-ud højtidspynt og overproduktion, da vi kun producerer præcis det, som du bestiller, lokalt i Danmark.

På den måde både få noget helt unikt julepynt, med billeder af dem du holder allermest af. Det eneste du skal, er at udvælge nogle billeder (og nogle gange have en saks).

Jeg er uddannet i fotografi og billedredigering fra VERA - skolen for kunst og design, og har en kandidatgrad i kommunikation og medier.

Rigitig god fornøjelse!

Indkøbskurv