Om os

Om Kravlenissen.dk

FOTOSJOV OG PAPIRKLIP

Kravlenissen.dk laver sjovt specialfremstillet fotopynt og papirklip ud af hvilket som helst billede fra din telefon.

Det er min mission at få mange flere billeder ud og leve “IRL” og give gode, sjove og dejlige oplevelser sammen.

  • Hvor mange billeder ligger der fx gemt på din telefon lige nu?
    Eller måske glemt oppe i ‘skyen’?

Hver af de billeder er minder og oplevelser, som var så betydningsfulde for dig, at du valgte at tage telefonen frem og trykke på aftrækkeren.

Det er ærgerligt, hvis de minder og den følelse blot går tabt. Jeg hjælper med at få bruge flere af de billeder, som du måske normalt ikke ville få printet, samtidigt med at du får en nem, anderledes og sjov aktivitet, du kan lave med din familie.

Med produkter fra kravlenissen.dk forvandles dine helt almindelige fotos nemlig til sjovt sæsonpynt, som sendes direkte til din dør, og som du bruge år efter år.

På den måde både får du nogle helt unikke sæsonpynt og fotoprodukter, med billeder af dem du holder allermest af.

Det eneste du skal, er at udvælge nogle billeder (og  have en saks i huset).

Fotoforvandlinger

Dine egne fotos forvandles til sjove fotoprodukter, som gør, at du får dem brugt på en HELT ny måde. Kralenissen.dk sørger for personlig billedredigering af hver eneste af dine fotos, så de tilpasses og forvandles til at passe præcist til de produkter pg temaer, du har valgt.

Kreative aktiviteter

Du får ikke bare et produkt, du får en sjov kreativ aktivitet som du kan lave sammen med fx dem som er på billederne og dine yndlingsmennekser. Hvert produkt laves i særligt udvalgt papirkvalitet, der giver den bedste billedkvalitet samt tykkelse og fleksibilitet, som er påkrævet til de forskellige produkter.

Brug dem år efter år

Undgå køb- og smid-ud højtidspynt fra supermarkedernes overproduktion. Alle vores produkter produceres lokalt i Danmark og der laves ikke mere end det, som du bestiller og skal bruge. Med de personlige fotoprodukter er der ekstra stort incitament for at passe godt på dem og bruge dem år efter år efter år.

Hvem ‘jeg’ er 

FOTO- OG KREAENTUSIAST

Jeg er udlært i fotografi og billedredigering fra VERA – skolen for kunst og design, og har en kandidatgrad i kommunikation og visuelle medier.

Derudover har jeg har arbejdet i IT- og medie-branchen i lige godt 10 år.

Privat er jeg mor til 2 små krudtugler, som både nyder godt af og pryder mange af de sjove produkter her på siden.

Jeg tror fuldt og fast på, at når man først har følt så meget for et øjeblik, at man har taget sit kamera op og taget et billede af det, er det et minde og oplevelse som fortjener, at blive taget frem igen – og ikke bare gå tabt.

Det er derfor jeg har startet kravlenissen.dk; For at give andre en nem vej til at få brugt flere af de billeder, der måske ikke lige var blevet valgt til årets udprint, på en anderledes og sjov måde, som kan skabe nye minder – og ikke mindst smil og glæde.

Få Nyhedsbrevet!

Hold dig opdateret med tilbud og nyheder fra siden samt få insiration til lav-selv fotosjov.

Indkøbskurv