Nisse til ophæng med eget foto

Se dine egne billeder forvandlet til ophængsnisser, der kan hænge og dreje på juletræet eller pynte andre steder i huset. 

Få lavet ophængsnisser ud af dine helt almindelige billeder, uden selv at skulle klæde dig eller din familie ud i nissetøj og få alle til at sidde stille og pænt med det på.

Hvis du vil have en ophængsnisse fra kravlenissen.dk kan du nemlig bruge hvilket som helst billede, som du allerede har liggende på din telefon eller computer.

Du vælger blot nogle af dine yndlingbilleder fra ferien, dagligdagen eller noget helt andet fra din telefons kamerarulle eller mappe på din computer. 

Når du sender dem til kravlenissen.dk forvandles de juleudgaver af billederne med juletøj, nissehuer og evt. andet juleudstyr (uden at ændre på menneskerne på billeder). 

Derefter samles billedet på et ark med 2 spejlvendte ophængsnisser med samme motiv, således at nissen kan være ens på begge sider. Selve arket printes på særligt udvalgt og lækkert kvalitetspapir, som sikre bedst mulig billedkvalitet samidigt med at det er til at arbejde med som et nemt og sjovt klip-selv projekt. 

Nu er de lige til klippe dem ud, folde og lime, så nissen kan ses fra alle sider, når det hænger og drejer rundt omkring i dit hjem eller på juletræet.

Klippe- og foldeguide til ophængsnisser

1. Klip omridset af nissen

Husk at det hele skal klippes ud i ét. Begge nisser, folden og toppen bliver til ét stykke.

2. Fold og lim nissen

Fold ophængsnissen så billeder er på ydersiden og de to sider uden billeder rammer hinanden. Sørg for at kanterne flugter og folden i bunden foldes midt på. Lim nu ophængsnissen sammen, således at der er billede af nissen på begge sider.

3. Ret kanter og fold

Klip eventuelt overskydende kanter til, så de er ensrettede. Når nissen er limet sammen, kan du godt klippe den nederste fold af, hvis du ikke synes, at den klæder nissen. Den er der for at gøre trin 2 nemmere. Du kan også lade den sidde, hvis du synes.
Jeg anbefaler, at du skære hullet i toppen ud, da det er svært at klippe det ud uden at komme til at krylle nissen.

4. Kom snor i og hæng op

Nu skal der bare snor i, så den kan hænges op og pynte fra alle sider.

Indkøbskurv