Hent print-selv halloweenpynt

Få tilsendt 3 sjove og uhyggelige 3D halloweenfigurer direkte til din mailboks. Så kan I nemt selv printe, klippe ud, folde og dekorere dem præcis som I selv vil.

Det eneste du behøver er: en printer, en saks og en kuglepind (+ evt. andre farver og ting at pynte med, hvis du synes).

Få dit eksemplar nu
Hvordan virker det?
print-selv-halloweenpynt-hylde-500px
Halloweenhygge på den nemme måde

Du har sikkert allerede nok at se til i efterårsferien med efterårsarrangementer, tivolitur, familiebesøg m.m.m.

Derfor har jeg lavet denne skabelon med 3 sjove 3D halloweenfigurer, som du kan få sendt direkte til din mailboks. Så har du en nem og sjov aktivitet, I kan lave sammen.

Skabelonen bliver til

Når du har hentet arket, skal du bare printe det, klippe figurerne ud, sætte dem sammen og så kan I tegne ansigter på hver af figurernes 4 sider og farvelægge dem, så de får lige præcis det udtryk og de farvenuancer, I bedst kan lide. Derefter kan I kan stille dem hvor de giver mest halloweenstemning i jeres hjem.

På den måde kan du lave en nem og hyggelig halloween- og efterårsaktivitet, der forhåbentligt giver nogle gode minder, både mens I laver dem og hver gang I kigger på dem.

Du bestemmer selv udtrykket og hvordan du bruger det

Du bestemmer helt selv hvordan, du vil have, at dit halloweenpynt skal se ud.

Kan du bedst lide det enkelt og sort/hvid, eller skal der mere spræl på farverne? 

Hver figur har 4 sider, når de er sat sammen, så du kan selv vælge om du vil lave forskellige ansigter på hver eller om de hellere skal være ens.

Du vælger selvfølgelig også selv, hvor og hvordan du vil bruge dem. De kan fx pynte på et uhyggeligt dækket halloweenbord, hvor man kan gå rundt og se alle siderne, eller hænges op, så de selv drejer rundt, eller hvad I ellers kan finde på.

Få dit eksemplar nu

Kravlenissen.dk ~ mere end sjovt og nemt højtidspynt

På Kravlenissen.dk fokuserer jeg på personligt og unikt højtids-og festpynt med et twist og brug af dine egne fotos. På den måde kan du få flere af dine billeder ud af telefonen og computeren og ind i din fysiske verden, før de måske forsvinder eller bliver glemt et sted i 'skyen'.

Alle produkter på kravlenissen.dk laves med det formål at sprede glæde og være en let tilgængelig måde at lave sjove, nemme og kreative aktiviteter som hele familien kan være til.

Undgå køb- og smid-ud højtidspynt og overproduktion. Vi producerer kun præcis de antal ting, som du bestiller. Og da alle produkter er personlige og unikke med billeder af personer, du har nær, kan de bruges og tages frem igen og igen - år efter år når en særlig højtid nærmer sig, og minde dig om sjove stunder.

Jeg er uddannet i fotografi og billedredigering fra VERA - skolen for kunst og design, og har en kandidatgrad i kommunikation og visuelle medier. Derudover har jeg har arbejdet i IT- og medie-branchen i lige godt 10 år.

Rigitig god fornøjelse

Indkøbskurv