Få skabelon til print- og fold-selv gaveæske til mors dag

Få tilsendt skabelon til en lav-selv hjerteboks direkte til din mailboks, som du nemt selv kan printe, klippe, folde og farve præcis som du vil. Det eneste det kræver er en saks, lidt lim og hvad du nu vil farve eller dekorere den med.

Med hjerteboksen kan du lave personlige gaveæsker og vise en helt special person i dit liv, hvor meget de betyder for dig.

Få dit eksemplar nu
Bring minder frem med en personlig mors dag gaveæske

Fortjener din mor, mamma, moster, mindste datter eller en anden helt særligt betydningsfuld kvinde i dit liv, at få at vide hvor meget hun betyder for dig til mors dag?

Det ved jeg, at min mor i hvert fald gør.

I stedet for “kun” at sige det med blomster, vin eller chokolade, har jeg i år lavet min helt egen gaveæske, som kan fremhæve hvor vigtig hun er for mig.

For at gøre det nemt for dig, også at få mulighed for at gøre det, har jeg lavet denne skabelon, som du frit kan hente og printe.

Til skabelonen medfølger en simpel foldeguide og på kravlenissen.dk, kan du se videoguides og inspiration til forskellige måder, at lave hjerteboksene på.

hjerteboks-mors-dags-gave-kravlenissendk-400px
Hvordan virker det?
hjerteboks-mors-dags-gave-kravlenissendk-3-400px
Brug udtryk, farver og elementer, der har en helt speciel betydning for netop din mor

Hjerteboksen kan se ud, præcis som du selv ønsker det og som du ved, din mor vil elske det.

Den kan fx være malet, med billede på, have en simpel sort/hvid silhuet med noderne fra din mors yndlingssang, eller være mere spraglet og dynamisk.

Kun fantasien og minderne med din mor sætter grænser for hvordan, din hjerteboks kan se ud.

Få dit eksemplar nu
Så nemt er det at folde din egen gaveboks

Kravlenissen.dk laver sjovt og nemt højtidspynt til enhver lejlighed

Kravlenissen.dk laver sjovt specialfremstillet foto pynt og papirklip ud af hvilket som helst billede fra din telefon.

Dermed hjælper kravlenissen.dk dig med at få brugt nogle af de mange billeder, der ligger gemt på din telefon - eller måske glemt oppe i ´skyen'? - samtidigt med at du får en nem, anderledes og sjov aktivitet, du kan lave med din familie.

Med produkter fra kravlenissen.dk forvandles dine helt almindelige fotos til sjovt sæsonpynt, som sendes direkte til din dør, og som du bruge år efter år. Du undgår køb- og smid-ud højtidspynt og overproduktion, da vi kun producerer præcis det, som du bestiller, lokalt i Danmark.

På den måde både få noget helt unikt fotopynt, med billeder af dem du holder allermest af. Det eneste du skal, er at udvælge nogle billeder (og nogle gange have en saks).

Jeg er uddannet i fotografi og billedredigering fra VERA - skolen for kunst og design, og har en kandidatgrad i kommunikation og medier.

Rigitig god fornøjelse!

Indkøbskurv