Hent klip- og tegn-selv påskepynt

Få tilsendt 5 sjove påskefigurer direkte til din mailboks, som du nemt selv kan printe, klippe ud, dekorere og pynte op med i dit hjem til påske.

Få dit eksemplar nu

Hvordan virker det?

Påskehygge på den nemme måde

Selvom det nok bliver en lidt anderledes påske i år skal det ikke gå ud over familiehyggen.

Derfor har jeg lavet denne skabelon med 3 søde påskefigurer + 2 dekorative påskeæg, som du kan få sendt direkte til din mailboks.

Så skal du bare printe arket, klippe figurerne ud og sammen kan I tegne ansigter på figurerne og farvelægge påskeæggene, så de får lige præcis det udtryk og de farvenuancer, du vælger.

Derefter kan I kan hænge dem op lige der, hvor I ved at de vil skabe mest påskestemning i jeres hjem.

På den måde kan du lave en nem og hyggelig påskeaktivitet, der forhåbentligt giver nogle gode minder.

Du bestemmer selv udtryk og hvor du bruger det

Få dit eksemplar nu

Kravlenissen.dk laver sjovt og nemt højtidspynt til enhver lejlighed

På Kravlenissen.dk fokuserer jeg på højtids-og festpynt med et twist og brug af egne fotos.

Fra egen erfaring ved jeg hvor uoverskueligt det nogle gange kan være at skulle finde på nye og sjove kreative aktiviteter som hele familien kan være med til. Derfor har lavet denne klip-selv skabelon med fastelavnspynt, så det er nemt at gå til.

Alle produkter på kravlenissen.dk er testet af min egen familie og børn. De laves med det formål at sprede glæde og god stemning til enhver lejlighed på en nem måde.

Jeg er uddannet i fotografi og billedredigering fra VERA - skolen for kunst og design, og har en kandidatgrad i kommunikation og visuelle medier. Derudover har jeg har arbejdet i IT- og medie-branchen i lige godt 10 år.

Rigitig god fornøjelse

Indkøbskurv