Få tilsendt print- og lav-selv kravlinisser

Hent 6 print-selv kravlenisser

Få tilsendt et ark med 6 sjove og hyggelige kravlenisser direkte til din mailboks. Så kan I nemt selv printe, klippe ud og lave ansigter på, så de bliver præcis som I selv kan lide dem.

Det eneste du behøver er: en printer, en saks og en kuglepind (+ evt. andre farver og ting at pynte med, hvis du synes).

Få dit eksemplar nu
Hvordan virker det?
Julehygge på den nemme måde

Du har sikkert allerede riiiigeligt at se til i december.

Derfor har jeg lavet denne kravlenisse-skabelon med 6 sjove lav-selv kravlenisser, som du kan få sendt direkte til din mailboks. Så har du en nem og sjov aktivitet, I kan lave sammen derhjemme.

Når du har hentet din kravlenisse-skabelon, skal du bare printe kravlenisserne, klippe dem ud og lave egne ansigter på hver af dem, så de får lige præcis det udtryk I bedst kan lide.

På den måde får du en nem og hyggelig juleaktivitet, der forhåbentligt spreder julestemning og giver nogle gode minder, både mens I laver dem og hver gang I kigger på dem.

I bestemmer selv udtrykket

Du bestemmer helt selv hvordan, du vil have, at dine printede kravlenisser skal se ud.

Kan du bedst lide enkle stregtegninger i og sort/hvid, eller skal der mange detaljer og  spræl på farverne og ansigtudtrykkene? 

Du kan også vælge at lave kravlenisserne med jeres eget ansigt, ved at klippe ansigter ud fra dine egne billeder og sætte dem på.

Eller måske ansigterne fa et julekatalog eller børnenes favorit disneyfigur? 

Få dit eksemplar nu

Kravlenissen.dk ~ sjovt og nemt højtidspynt

Kravlenissen.dk laver sjovt specialfremstillet foto pynt og papirklip ud af hvilket som helst billede fra din telefon.

Kravlenissen.dk hjælper dig med at få brugt nogle af de mange billeder, der ligger gemt på din telefon - eller måske glemt oppe i ´skyen'? - samtidigt med at du får en nem, anderledes og sjov aktivitet, du kan lave med din familie.

Med produkter fra kravlenissen.dk forvandles dine helt almindelige fotos til sjovt sæsonpynt, som sendes direkte til din dør, og som du bruge år efter år. Du undgår køb- og smid-ud højtidspynt og overproduktion, da vi kun producerer præcis det, som du bestiller, lokalt i Danmark.

På den måde både få noget helt unikt julepynt, med billeder af dem du holder allermest af. Det eneste du skal, er at udvælge dine billeder (og nogle gange have en saks).

Rigitig god fornøjelse!

Indkøbskurv